عضویت سریع
به تالار گفت و گوی اعتیاد و مصرف کنندگان مواد مخدر خوش آمدید .

این تالار مخصوص کسانی است که خود و یا یکی از عزیزانشان درگیر بیماری اعتیاد هستند .
برای عضویت و استفاده کامل ( طرح سوالات ، گفت و گو با اعضا و ... ) از باکس رو به رو استفاده نمایید .

[-]
شناسه کاربر: -
(پیامی برای کاربر تعیین شده ارسال می‌گردد که اعلام می‌کند شما خواستار صحبت با او هستید)
Bot Info
ارسال: -
User Panel
Bot Mood: Happy
Bot State: On
در حال بارگذاری...
صحبت با روبات
Smilies
PopupSB
MyCode
Colors

راهکارهای مناسب درمان اعتیاد   دریافت فایل های صوتی ، درمان تدریجی کنگره 60
کاربران آنلاین در این تاپیک:
1 Guest(s)
آغاز کننده: Majid IsfAhaN
بازدید ها: 163

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اهمیت تهیه نشریات کنگره 60 جهت پیگیری درمان اعتیاد
Sunday 25 Jul 2010, 23:33 PM
ارسال: #1
اهمیت تهیه نشریات کنگره 60 جهت پیگیری درمان اعتیاد
تهیه نشریات کنگره 60 جهت پیگیری درمان اعتیاد

با سلام

با توجه به اینکه اعتقاد کنگره 60 در مورد درمان قطعی اعتیاد به تعادل رسیدن جهانبینی ، تفکر و دیدگاه شخص است و درصورتی که جسم و روان او به درمان برسد اما تغیری در جهانبینی و تفکر او ایجاد نگردد به جایگاه یا شخصیتی می رسد که همان جایگاه و شخصیت باعث اعتیاد او شده و امکان بازگشت وی به اعتیاد زیاد است .
می توان نقش آموزشها و نشریات کنگره 60 را به خوبی درک کرد.

کنگره 60 به پول من و امثال من احتیاجی ندارد اما این من هستم که باید به نحو مطلوبی از علوم و دانش کنگره استفاده نمایم تا در مقابل اعتیاد و جنگی که شروع کرده ام نه تنها کم نیاورم بلکه چندین کیلومتر از او جلوتر باشم ، به روز باشم و به آگاهی چیزی که نبود آن باعث اعتیادم شد اهمیت بدهم و در پی آشنایی با قوانین زندگی و مطالب و دانش کنگره باشم.و سطح آگاهی و دانایی خود را بالا ببرم.

تا پرونده اعتیادم برای همیشه بسته شود.و این امر بستگی به من دارد یا شمایی که در پی درمان قطعی اعتیاد هستید.

تا کنون به چه میزانی از نشریات کنگره 60 استفاده نموده اید مگر نه اینکه تمامی مساعل و مشکلاتی که در طول این را ه و مسیر با آن برخورد می کنیم و یا شاید برخورد می نماییم و متوجه آن نیستیم همه و همه در نشریات کنگره پیشبینی شده و راه حلهای عمیق و گسترده ای در آنها وجود دارد که می تواند به خودم کمک شود و این راه را با آرامش خاطر بیشتری بپیمایم.
لازم به ذکر است که می توانیم نشریات از قبیل سی دی های آموزشی و مقالات و وادی های کنگره 60 را با مراجعه به یکی از شعب کنگره 60 تهیه نماییم.

از راهنمایان و مسافران و همسفران خواهش می کنم در این مورد مهم تجربه خود را در اختیار ما قرار دهند.
موفق و پیروز باشید loveit[1]

بهترین راه درمان اعتیاد (کنگره60)

http://majid1207.blogfa.com

[تصویر: 00.jpg]

مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : منصوری hamsafar1355 هدهد atajik
Monday 26 Jul 2010, 12:13 PM
ارسال: #2
RE: اهمیت تهیه نشریات کنگره 60 جهت پیگیری درمان اعتیاد
با سلام خدمت آقا مجيد گل خودم .
در رابطه با مسئله بسيار خوبي بحث نموده ايد . من شخصا در طول سفر اولم و تا مدتها در سفر دوم سي دي ها را بر روي گوشي موبالم مي ريختم و در حين رانندگي با موتور با استفاده از هدفون گوشي يا در حال قدم زدن در پارك از آنها استفاده مي كردم . در منزل هم از نوشتارها و سي دي ها تا موقعي كه خوابم ميبرد استفاده مفيد مي كردم تا جايي كه بعضي وقتها خواب مي ديدم در كنگره و در بين دوستان خودم در لژيون هستم . خلاصه اين كه هر كاري زحمت خودش را دارد ولي اگر اين زحمت با لذت همراه باشد بسيار شيرين و گوارا است مانند لذت رهايي از چنگال اختاپوسي مثل اعتياد .
موفق باشيد
http://lejion60.blogfa.com/

مري60, proud to be a member of اولین تالار گفت و گوی اعتیاد و مواد مخدر since Monday 21 Jun 2010.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : Majid IsfAhaN atajik
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: