عضویت سریع
به تالار گفت و گوی اعتیاد و مصرف کنندگان مواد مخدر خوش آمدید .

این تالار مخصوص کسانی است که خود و یا یکی از عزیزانشان درگیر بیماری اعتیاد هستند .
برای عضویت و استفاده کامل ( طرح سوالات ، گفت و گو با اعضا و ... ) از باکس رو به رو استفاده نمایید .

[-]
شناسه کاربر: -
(پیامی برای کاربر تعیین شده ارسال می‌گردد که اعلام می‌کند شما خواستار صحبت با او هستید)
Bot Info
ارسال: -
User Panel
Bot Mood: Happy
Bot State: On
در حال بارگذاری...
صحبت با روبات
Smilies
PopupSB
MyCode
Colors

مشاوره درمان اعتیاد   درباره اعتیاد ، درمان و انواع مواد مخدر با ما مشاوره کنید .
کاربران آنلاین در این تاپیک:
1 Guest(s)
آغاز کننده: Sara_h
بازدید ها: 212

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتياد همسرم به شيشه
Saturday 31 Jul 2010, 12:29 PM
ارسال: #1
اعتياد همسرم به شيشه
سلام به همه ي دوستان كنگره 60

من سال 85 عقد كردم ، همسرم اواخر سال 86 تصادف سختي داشت به صورتي كه 1 سال خانه نشين شد ، در اين 1 سال احساس كردم همسرم شيشه مصرف مي كند ولي نه خودش زير بار مي رفت و نه خانواده اش كمكي مي كردند ، اونا مي گفتند شيشه اعتياد نداره و با 2، 3 روز خوابيدن خوب مي شه .

2 ارديبهشت 89 به اميد اينكه با سر و سامان گرفتنمون خوب بشه عروسي كرديم و مستقل شديم

ولي زهي خيال باطل

اون بدتر شد چون ديگه خونه در اختيار خودش بود ، و هركاري دلش مي خواست مي كرد

الان مي دونم به جز اعتياد دست به خلاف هاي ديگه هم مي زنه تا خرج اعتيادشو در بياره

مي ترسم از كار بيكار شه ، به خدا تو اين 3 ماه يه روز خوش نديدم ، بد اخلاقي ، بد بيني ، توهم ، ضرب و شتم امانم و بريده ، به اندازه 3 سال پير شدم

احساس مي كنم زندگيم به بن بست رسيده ، خانواده ام هم از اين موضوع بي اطلاعند چون نمي خوام همسرم اعتبار و آبروشو پيش اونا از دست بده

خيلي تنهام ، بعضي وقتا به خودكشي فكر مي كنم ، بعضي وقتا به طلاق ، ولي دلم نمي خواد اون بشتر از اين بدبخت بشه

احساس مي كنم ته منجلابه و داره دست و پا مي زنه ولي داره بدتر غرق مي شه .

پارسال اومد كنگره ولي وقتي فهميد درمان تدريجي با شربت ترياكه منصرف شد چون مي گفت دوگانه سوز مي شه . نمي دونه شيشه هزار برابر بدتر از ترياكه ، اصلا احساس نمي كنه معتاده فكر مي كنه هركي كراك يا هرويين و ترياك مصرف كنه معتاده

خيلي مستاصلم ، نمي دونم چه جوري متقاعدش كنم كه بياد كنگره

نمي دونم شايد من بلد نيستم ولي مطمئنم اگه كسي باهاش حرف بزنه خيلي راحت تر حرف ديگران و قبول مي كنه كاشكي مي شد يكي از شما عزيزان باهاش تماس مي گرفت و واسه درمان متقاعدش مي كرد چون مي دونم خودش هم از اين وضعيت خسته شده

توروخدا كمكم كنيد منم آرزو دارم و دوست دارم مثل بقيه خوشبخت وخوشحال زندگي منم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : عقاب زاگرس منصوری اوا(راهنما) یار
Saturday 31 Jul 2010, 22:04 PM
ارسال: #2
اعتياد همسرم به شيشه
سلام به تو سارای عزیز ...
اول ورودتو به سایت خوش آمد میگم. بعد خوشحالم که دنبال راه درمان هستی . و با شما احساس همدردی می کنم.
ببین عزیزم لازمه اینکه شما بخواهید کمکش کنید اینه که اول خودتون آموزش ببینید و راهنما انتخاب کنید و از علم اعتیاد اگاهی داشته باشید . و از همه مهمتر اینه که صبور باشی و با آرامش دنبال راه چاره باشی . تو اگه خودت بخواهی انقدر مستاصل و نگران و نا امید باشی که هیچ وقت نمیتونی کمکش کنی. و گذشته ها رو بریز دور از همین لحظه فکر کن کنگره رو پیدا کردی و میخوای کمکش کنی . در ضمن تو کنگره قرار نیست برای همیشه به مصرف تریاک رو بیاره و تریاک برای مدتی میشه داروی اون تا سیستم جسمش کاملا بازسازی بشه . شما اگه در آکادمی هستید که خب میتونید حضورا تشریف ببرید و راهنما انتخاب کنید اگه نه تو شهرستانید که از طریق سایت میتونید راهنما انتخاب کنید و آموزش ببینید. این اولین و مهمترین قدمی است که شما باید بردارید.

آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است
http://oghab1.blogfa.com
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : masoudheidary(راهنما) hamsafar1355 عقاب زاگرس اوا(راهنما) یار natasha
Sunday 1 Aug 2010, 11:05 AM
ارسال: #3
اعتياد همسرم به شيشه
مرسي خانم منصوري كه جوابمو داديد

من سه شنبه مي خوام برم آكادمي چه ساعتي بايد برم ؟؟؟ شما هم اونجا هستيد ؟؟؟

بايد پيش كي برم ؟؟

خوشحال مي شم ببينمتون
 تشکر شده توسط : منصوری عقاب زاگرس
Sunday 1 Aug 2010, 11:22 AM
ارسال: #4
اعتياد همسرم به شيشه
سلام عزیزم
ساعت 5 کلاس شروع میشه.
نه من شعبه سمنان هستم.
موفق باشی...

تشکر شده توسط : عقاب زاگرس
Sunday 1 Aug 2010, 11:25 AM
ارسال: #5
اعتياد همسرم به شيشه
باسلام خدمت كسانيكه با عشق به همنوعانشان كمك ميكنند من همسركسي هستم كه همسرم مدت 4 سال مصرف شيشه داشت. مدت 2 سال تمام به خانه پدرم رفتم با2 فرزندم كه فرزند دومم تازه متولد شده بود بعد با ياري خداوندمهربان شغلي پيداكردم و خودم مستقل شدم و آپارتماني اجاره كردم و به اميد روزي بودم تا همسرم به كنگره بيايد تا بلاخره والدين همسرم از او خسته شده و اورا از خانه بيرون كردند او نيز به من پناه آورد به اين شرط كه به كنگره بيايد او نيز قبول كرد هم اكنون به كنگره مي رود و راهنماانتخاب كرده است تنها مشكلمان بدبيني و بدگماني او نسبت به من است كه اميدوارم به همين زودي برطرف شود زيرا در غيراينصورت زندگيمان به هم مي خورد زيرااو به فكر رفتن است و مي گويد اگر جايي داشته باشم از پيش تو خائن مي روم تو به من خيانت كرده اي . به اميد روزي كه تمام مسافران به سرمنزل كنگره
 تشکر شده توسط : منصوری اوا(راهنما) نیاز(راهنما) عقاب زاگرس
Sunday 1 Aug 2010, 11:37 AM
ارسال: #6
اعتياد همسرم به شيشه
سلام به شما همسفر عزیز اول ورودتو به سایت خوش آمد میگم بعد بابت زندگی مجددت تبریک ...
عزیزم شما باید بهش فرصت بدهید و کاملا به راهنماش بسپریدش و خودتون هم راهنما انتخاب کنید و آموزش ببینید که چجوری باهاش برخورد کنید. همین که فعلن قبول کرده بیاد کنگره این برای شروع خوبه و در ادامه اگه به کنگره وصل باشه بهتر میشه . فقط کمی زمان میخواد و تو هم حتما راهنما انتخاب کن .
و حرفهایی که میزنه بخاطر مصرف شیشه است که در گذشته داشته و کم کم وقتی که جسم و روان و جهان بینی اش تغییر کنه نگاهش به تو کاملا عوض میشه و خودش شرمنده میشه. فقط الان کاری باهاش نداشته باش و به راهنماش بسپر و صبور باش. مطمئن باش با توکل به خدا همه چیز درست میشه گلم.
موفق باشی...

تشکر شده توسط : اوا(راهنما) natasha عقاب زاگرس
Sunday 1 Aug 2010, 13:53 PM
ارسال: #7
اعتياد همسرم به شيشه
خانم منصوري عزيز در تهران به كي مي تونم مراجعه كنم ؟؟؟؟؟

شما راهنماهاي تهران و مي شناسيد ؟؟؟

چون اولين بارمه و كسي رو نمي شناسم سختمه
 تشکر شده توسط : منصوری عقاب زاگرس
Sunday 1 Aug 2010, 14:52 PM
ارسال: #8
اعتياد همسرم به شيشه
سارا جان کمک راهنماهای زیادی در تهران مشغول به فعالیت هستند . شما خودتون وقتی حضورا تشریف ببرید و مشاوره شوید راهنماها رو بهتون معرفی می کنند و شما با حستون یکی رو انتخاب می کنید. انتخاب راهنما چه تو سایت چه در شعب کاری است کاملا انتخابی است و بعهده خود شماست.
موفق باشی... با حرکت راه نمایان میشود .

تشکر شده توسط : natasha نیاز(راهنما) عقاب زاگرس
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: