| عضویت سریع | ||
|
||
![]() |
||||
| Bot Info | User Panel | |||
Bot Mood: ![]() Bot State: On |
در حال بارگذاری... |
صحبت با روبات
Smilies PopupSB MyCode Colors | ||
| پرسش و پاسخ و بحث آزاد در این بخش سوالات خود را در مورد درمان اعتیاد و مواد مخدر مطرح کنید . |
|
|
|
قدرداني وسپاس
|
|
Saturday 31 Jul 2010, 13:25 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قدرداني وسپاس
باسلام
حدود دو سال از آشنايي من با سايت كنگره مي گذرد .حضورم در تالار و بهره بردن از آموزشها و تجارب كليه اعضاء در اين مدت تونست نقش بسزايي در بهتر طي كردن سفرم داشته باشد . در اين مدت همواره دنبال فرصتي بودم تا از كليه عزيزاني كه در فراهم آوردن اين فضاي سرشار از آموزش و مهر و محبت ، تلاش مي كنند تشكر وقدرداني كنم . فرارسيدن هفته سايت بهانه اي شد تااز زحمات بي دريغ و شبانه روزي اين عزيزان كه هميشه در اين مدت با حمايتها و تشويقهاي خود به من انرژي دادند قدرداني كنم . دوستاني كه شايد حتي يك بار هم بصورت حضوري آنها را ملاقات نكرده ام ولي بواسطه پيوند محبتي كه در اين فضاي مجازي موج مي زند ، همه را مانند خواهر وبرادرم دوست دارم و به تك تك شان خداقوت مي گويم و آرزوي بهترين ها را دارم و برسم ادب و تشكر صدهزارباره اين دسته گل را تقديم وجود سبزشان مي كنم . ![]() از كليه اعضاي تالار خواهش مي كنم با مشاركتهاتون اين پست رو حمايت كنيد پايان هر نقطه سر آغاز خط ديگري است... http://alizia33.blogfa.com/ |
|||
|

|
Saturday 31 Jul 2010, 14:49 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: قدرداني وسپاس
با سلام وخداقوت
ممنون از آقای همایون از این پست زیبا و به جایی که ارسال نمودند. من هم فرصت را مغتنم می دانم و از سایت کنگره 60و تلاشگران محترمش کمال قدردانی و تشکر را دارم که من هم با حضور در این فضا بهترین و کاملترین آموزشهایی را که باید می گرفتم، دریافت کردم و بهره مند شدم. به قول آقای همایون: اگر چه سعادت دیدار اکثر دوستان را نداشته ام، ولی آنقدر پیوند محبت در اینجا زیاد است که اصلا احساس غریبی نمی کنم و حضور گرم همه اعضا را حس می کنم. از خداوند بزرگ بسیار تا بسیار سپاسگذارم که من هم یکی از اهالی این خانه ام. یک باغ گل محمدی تقدیم اعضای سایت و بنیانگذار محترم کنگره 60 می کنم...... ![]() ممنون که این فرصت را به ما هم دادید.. ******جایی که عشق هست محال سر تسلیم فرو می آورد****** |
|||
|

|
Saturday 31 Jul 2010, 15:08 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سال 84وقتي از همه جا نااميد شده بودم و با خواندن مطلبي در پاورقي يك كتاب با آقاي مهندس دژاكام آشنا شدم، اولين كاري كه كردم جستجوي نام ايشان در اينترنت بود. به سختي سايت كنگره 60 را پيدا كردم ولي با پيدا كردنش انگار گمشده ام را يافتم. قادر به بيان حسم در آن لحظه نيستم اما با اولين پاسخي كه از آقاي مهندس در يافت كردم گويي نوري عظيم تمام زندگيم را فراگرفت. بر حسب وظيفه از تمام دست اندر كاران سايت كنگره از بدو فعاليتشان تشكر ميكنم. از تك تك عزيزاني كه در بزرگترين شعبه كنگره 60 فعاليت ميكنند تا راهنماي گمگشتگاني باشند كه نااميد و درمانده به دنبال راهي براي خلاصي از بند اهريمن اعتياد هستند تشكر و سپاسگزاري ميكنم. و از خداوند مهربان به خاطر اينكه لياقت خدمت در كنگره 60 را به من عطا كرده متشكرم. ضمناهفته سايت را به آقاي مهندس دژاكام عزيز، ديده بان رابط سايت آقاي خدامي و همه مرزبانان عزيز و تلاشگر تبريك ميگويم.
پیش از سحر تاریک است، اما تاکنون نشده که آفتاب طلوع نکند.به سحر اعتماد کن! |
|||
|

|
Saturday 31 Jul 2010, 22:38 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قدرداني وسپاس
ممنون از آقا همایون بابت ایجاد این پست خوب و بجاشون و تشکر از بقیه دوستان عزیز.
من هم این هفته رو به جناب مهندس دژاکام و دیده بان محترم سایت و مرزبانان محترم و مدیران و کمک راهنمایان و کاربران نمونه و حتی کاربران تازه وارد تبریک عرض می کنم . من هم واقعا از این فضای دوست داشتنی و با محبت تالار انرژی می گیرم و حالم خوب میشه... شاد باشم میام تو تالار ...غمگین باشم بازم تو تالار و حس محبت تو فضای تالار موج میزنه و اینو همه کاملا حس می کنند و از همه مهمتر در جوار اساتید خوب و دلسوز در حال آموزش و یادگیری هستم و این رو از خدای خوبم شاکر هستم. خداقوت.... ابروی دوست http://oghab1.blogfa.com
|
|||
|

|
Sunday 1 Aug 2010, 09:42 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با درود فراوان خدمت همه دوستان
![]() من قبلا عضو کنگره شعبه انقلاب بود و چون شاغل بودم نمی تونستم جلسات مخصوص خانواده رو که ساعت 2 بود شرکت کنم و همچنین چون بیشتر وقتم رو در شرکت بودم نمی تونستم مشکلاتم رو به راحتی با راهنمام مطرح کنم اما وقتی عضو تالار شدم انگار یه پناهگاه امن بدست آورده بودم.
اون موقع مسافرم اصلا وضعیت خوبی نداشت و سفر نمی کرد (البته هنوز هم سفر منظم نداره )،اما حضور در تالار گفتگوی کنگره خیلی خیلی بهم انرژی می داد تا بتونم به این راه ادامه بدم. بعضی وقتهائی که خیلی خیلی حالم بد بود با صحبت با راهنمایان خانواده واقعا حالم دگرگون می شد و دوباره سرشار از انرژی می شدم. دنیای اینترنت همیشه برای من یک دنیای کاملا مجازی بوده اما تالار گفتگوی کنگره 60 با عشق و محبتی که درونش موج میزنه از این دنیای واقعی هم واقعی تره.از همه عزیزانی که در راه اندازی این سایت و تالار گفتگو وقت گذاشتن و زحمت کشیدند صمیمانه تشکر می کنم.
ما می تونیم |
|||
|

|
|
جستجو
![[-]](images/SkyBlue/collapse.gif)

![zZz[1]](images/smilies/New-sim/zZz[1].gif)
![oups[1]](images/smilies/New-sim/oups[1].gif)
![ouch[1]](images/smilies/New-sim/ouch[1].gif)
![neutral[1]](images/smilies/New-sim/neutral[1].gif)
![na[1]](images/smilies/New-sim/na[1].gif)
![merci[1]](images/smilies/New-sim/merci[1].gif)
![loveit[1]](images/smilies/New-sim/loveit[1].gif)
![love[1]](images/smilies/New-sim/love[1].gif)
![lol[1]](images/smilies/New-sim/lol[1].gif)
![hello[1]](images/smilies/New-sim/hello[1].gif)
![razz[1]](images/smilies/New-sim/razz[1].gif)
![yipi[1]](images/smilies/New-sim/yipi[1].gif)
![wink[1]](images/smilies/New-sim/wink[1].gif)
![wink2[1]](images/smilies/New-sim/wink2[1].gif)
![whistle[1]](images/smilies/New-sim/whistle[1].gif)
![sad[1]](images/smilies/New-sim/sad[1].gif)
![rules[1]](images/smilies/New-sim/rules[1].gif)
![rofl[1]](images/smilies/New-sim/rofl[1].gif)
![realmad[1]](images/smilies/New-sim/realmad[1].gif)
![he[1]](images/smilies/New-sim/he[1].gif)
![go[1]](images/smilies/New-sim/go[1].gif)
![fouet[1]](images/smilies/New-sim/fouet[1].gif)

![111[1]](images/smilies/New-sim/111[1].gif)
![110[1]](images/smilies/New-sim/110[1].gif)
![[1]2](images/smilies/2[1].gif)
![^^[1]](images/smilies/New-sim/^^[1].gif)
![alien[1]](images/smilies/New-sim/alien[1].gif)
![Happy2[1]](images/smilies/New-sim/Happy2[1].gif)
![aww[1]](images/smilies/New-sim/aww[1].gif)

![flower[1]](images/smilies/New-sim/flower[1].gif)
![exclaim[1]](images/smilies/New-sim/exclaim[1].gif)
![evil[1]](images/smilies/New-sim/evil[1].gif)
![coool[1]](images/smilies/New-sim/coool[1].gif)
![coonfused[1]](images/smilies/New-sim/coonfused[1].gif)
![beurk[1]](images/smilies/New-sim/beurk[1].gif)
![Great[1]](images/smilies/New-sim/Great[1].gif)
![Diablo[1]](images/smilies/New-sim/Diablo[1].gif)

نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به دوستان
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
مشترک شدن در موضوع

![[تصویر: FM08-165.jpg]](http://omyiqw.blu.livefilestore.com/y1pHZGvYK1Z7KOAzMt_-mSCnJPUNdKtl2-Wh2sNdbcTbudiDig4tvEUi6K_cQpl3FL--B5EuyzUcLZHM2s5Q_e07A/FM08-165.jpg)

![[تصویر: b670dotvyjdkd09qdejs.jpg]](http://up.mojahed.ir/images/b670dotvyjdkd09qdejs.jpg)

![loveit[1] loveit[1]](http://c61.ir/images/smilies/New-sim/loveit[1].gif)
)،اما حضور در تالار گفتگوی کنگره خیلی خیلی بهم انرژی می داد تا بتونم به این راه ادامه بدم. بعضی وقتهائی که خیلی خیلی حالم بد بود با صحبت با راهنمایان خانواده واقعا حالم دگرگون می شد و دوباره سرشار از انرژی می شدم. دنیای اینترنت همیشه برای من یک دنیای کاملا مجازی بوده اما تالار گفتگوی کنگره 60 با عشق و محبتی که درونش موج میزنه از این دنیای واقعی هم واقعی تره.