عضویت سریع
به تالار گفت و گوی اعتیاد و مصرف کنندگان مواد مخدر خوش آمدید .

این تالار مخصوص کسانی است که خود و یا یکی از عزیزانشان درگیر بیماری اعتیاد هستند .
برای عضویت و استفاده کامل ( طرح سوالات ، گفت و گو با اعضا و ... ) از باکس رو به رو استفاده نمایید .

[-]
شناسه کاربر: -
(پیامی برای کاربر تعیین شده ارسال می‌گردد که اعلام می‌کند شما خواستار صحبت با او هستید)
Bot Info
ارسال: -
User Panel
Bot Mood: Happy
Bot State: On
در حال بارگذاری...
صحبت با روبات
Smilies
PopupSB
MyCode
Colors

درمان در فضای مجازی   مخصوص کسانی که دسترسی به شعب کنگره 60 نداشته و رها یافته اند یا در حال درمان هستند .
کاربران آنلاین در این تاپیک:
1 Guest(s)
آغاز کننده: rezaandz
بازدید ها: 195

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونگی آشنائی با کنگره 60
Saturday 31 Jul 2010, 20:55 PM
ارسال: #1
با سلام
من مسافر رضا از بندرعباس هستم مدت 7 سال اعتیاد به تریاک دارم بصورت کشیدن با سیخ .
در سال 80 با تریاک آشنا شدم و تا سال 83 بصورت تفریحی تریاک میکشیدم
از سال 84 بود که بصورت دائمی و در دو وعده ظهر و شب تریاک میکشیدم
هماکنون نیز مقدار مصرفم 4 گرم میباشد که نیم گرم در وعده صبح و یک ونیم گرم در ظهر و
دو گرم نیز در شب مصرف میکنم . در این مدت 7 سال هشت بار تصمیم به ترک گرفتم که ناموفق بودم . یک روز بطور اتفاقی از طریق برنامه شروع دیگر فکر کنم بود که میهمان برنامه آقای صداقت بودند با کنگره 60 اشنا شدم .بعد از مراجعه به سایت کنگره و مطالعه تالار خیلی خوشحال شده بودم و شب تا صبح از خوشحالی خوابم نمی برد.
و حالا هم قای رحمت فیضی را بعنوان راهنمای خودم انتخاب کردم و پله اول را از
تاریخ 22 مرداد 89 با مصرف 4 گرم در سه وعده شروع کردم.

rezaandz, proud to be a member of اولین تالار گفت و گوی اعتیاد و مواد مخدر since Tuesday 8 Jun 2010.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : masoudheidary(راهنما) منصوری هانیه zohreh rahmat(مرزبان) بهاروس
Sunday 1 Aug 2010, 10:58 AM
ارسال: #2
RE: چگونگی آشنائی با کنگره 60
سلام دوستان مرتضي هستم بك مسافر
رضا جان از اينكه براي درمان اعتياد خودتان شروع خوبي كرديد بسيار خوشحالم . همه ما مصرف كنندگان زمانهاي بسياري را براي مصرف موادمان ، خريد موادمان ، و هزاران اطلاف وقت و اطلاف زندگي را تجربه كرده ايم و هنگامي كه پا در صراط مستقيم و احياي دوباره ميگذاريم روح و روانمان پر ميكشد . بنده حقير هم بسيار خوشحال شدم كه با شما دوست عزيزم همسفرم . همه جاي ايران سراي من است
. هميشه در اوج باشي

راه ورود به تاريكيها زياد است اما راه خروج تنها يكي است .
loveit[1]
http://lejion60.blogfa.com/

مري60, proud to be a member of اولین تالار گفت و گوی اعتیاد و مواد مخدر since Monday 21 Jun 2010.
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : منصوری rezaandz پیمان
Sunday 1 Aug 2010, 11:31 AM
ارسال: #3
سلام آقا رضا تبریک میگم بهتون.... احسنت به شما بابت عزم راسخ و پی گیریهاتون.... حتما موفق میشید.... انشاا...

ابروی دوست
http://oghab1.blogfa.com

[تصویر: um8b3xlzwts2cfvkv0.jpg]
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : rezaandz پیمان
Sunday 1 Aug 2010, 15:22 PM
ارسال: #4
مسافر ابوالفضل
سلام دوست عزيزم آقارضا خوشحال هستم كه مسير درمان را يافتي در طول مسير درمان صبور وبه صحبتها وفرامين راهنمايت به دقت عمل كن انشالله موفق مي شوي شك نكن.
خود من 12سال مصرف ترياك داشتم ارديبهشت سال گذشته با سايت كنگره آشنا شدم راهنما انتخاب كردم ودرمانم را شروع كردم 12خرداد امسال موفق شدم قطع مصرفم را از جناب آقاي مهندس دريافت كنم وهم اكنون صحيح وسالم بدون هيچ گونه علايم خماري ومشكلات جسمي وروحي درحال كار وزندگي روزمره هستم هفته اي 3بار هم مشغول ورزش كردن هستم بدون هيچگونه عوارضي .دوست عزيزم روز رهايي خيلي دور نيست حتما موفق ميشي فقط گوش كن وعمل به اميد خدا.
 تشکر شده توسط : منصوری rahmat(مرزبان) masoudheidary(راهنما) rezaandz بهاروس پیمان
Monday 2 Aug 2010, 12:59 PM
ارسال: #5
[/color]مسافر پیمان
سلام به همه دوستان
من در سال گذشته فکر میکنم در تیر ماه بود که درشیراز روی جلد یک مجله عکسی از آقای دژاکام دیدم و به صفحه مربوطه مراجعه کردم ودر آن صفحه مصاحبه ای از آقای دژاکام چاپ شده بودکه خیلی با دقت آن را خواندم بعد از کمی فکر کردن دوباره آنرا خواندم چون باورم نمی شد که گم شده خودم را پیدا کردم خلاصه که آن مصاحبه را پنج بار خواندم .بعدا به سایت هم مراجعه کردم وهمینطور خودم با اطلاعات مختصری که گرفته بودم بدون داشتن راهنما شروع کردم ولی بعد از دو پله رشته کار از دستم در رفت تا اینکه در سال 89 بعد از اینکه دیگه هیچ راهی نداشتم عضو سایت شدم و راهنما گرفتم والان هم پله اولم تمام شده و دو روز دیگه وارد پله دوم می شوم. امیدوارمبتوانم به درمان کامل برسم ودیگه اینکه اگر از شیراز کسی یادداشت من را خواند حتما به من پیام بدهد .
 تشکر شده توسط : masoudheidary(راهنما) نیاز(راهنما) rahmat(مرزبان) atajik Majid IsfAhaN mohamad@21
Saturday 7 Aug 2010, 12:42 PM
ارسال: #6
سلام اقا رضا منصور هستم یک مسافر از رفسنجان
من هم خیلی خوشحالم که شما کنگره 60 را انتخاب کردی و خیلی خیلی مطمئنم که میتونی با استفاده از راهنمایی های راهنمای گرامیت به راحتی سفرت را ادامه بدی و به امید خدا به پایان برسونی در اخر برای تمامی اعضای کنگره و بخصوص شما ارزوی سلامتی وبهروزی میکنم در پناه حق موید و موفق باشی
 تشکر شده توسط : rezaandz پیمان
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: